Σφηνακι "τσιμπούκι" ή "Blowjob"


Περήφημο σφηνάκι εκ Αγγλίας(το έφεραν οι τουρίστες στο Λαγανά και στο Φαληράκι…)… Γνωστό για τον περίεργο τρόπο κατάποσης…(σιγά ρε Μπαμπινιώτη..)
1η εκδοχή
1 μεζούρα Καλούα
1 μεζούρα Baileys
1 μεζούρα Γκραν Μαρνιέ
1 μεζούρα σούπας Σαντιγύ
Ετοιμασία
Ρίχνετε προσεκτικά τα υλικά, με τη σειρά που έχει δοθεί, ώστε το ένα να επιπλέει στο άλλο, σε ποτήρια για σφηνάκια. Ρίχνετε σαντιγύ στην κορυφή. Χρησιμοποιήστε κίτρινο Γκράν Μαρνιέ. (Πρόκειται στην ουσία για το σφηνάκι Β 52, απλώς προσθέτουμε σαντιγύ και κανέλα.)

2η εκδοχή

1. 1/2 μεζούρα βότκα
2. 1/2μεζούρα καλούα
3. κρέμα γάλακτος

Ετοιμασία

-Βάζουμε πρώτα τη βότκα και μετά 
 την καλούα σε σφηνάκι 
-Συμπληρώνουμε με καλά χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
-Πιείτε το χωρίς χέρια,  σηκώνοντάς το από το bar με τα χείλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου